Η όραση των μικρών μας φίλων!

Ποιο όμως είναι το πολυτιμότερο, απαραίτητο εργαλείο για την οπτική ποιότητα, την πρόοδο και την μαθησιακή εξέλιξη των μικρών μας φίλων;

Μα, φυσικά τα σωστά γυαλιά οράσεως τα οποία θα εξασφαλίσουν την άρτια λειτουργία του οπτικού συστήματος και την ανάπτυξη των οφθαλμικών λειτουργιών.

Τα παιδιά με διαθλαστικά προβλήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην όραση με αποτέλεσμα η μείωση της οπτικής οξύτητας να επηρεάζει την καθημερινότητα τους,
η κοπιωπία να διαταράσσει τον τρόπο ζωή τους και φυσικά οι οφθαλμικές βλάβες να παραμονεύουν εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως.

Στις νεαρές ηλικίες οι γονείς μπορούν να εντοπίσουν με ιδιαίτερη ευκολία τις ενδείξεις εκείνες που τους "κρούουν τον κώδωνα" Ότι το παιδί τους δεν έχει την επιθυμητή όραση. Τα ορθογραφικά λάθη τα οποία προέρχονται από την αντιγραφή στον πίνακα και καταλήγουν στο τετράδιο του μικρού μαθητή, παράπονα για συχνές ημικρανίες το πολύ συχνό φαινόμενο “κρατώ το βιβλίο σε πολύ κοντινή απόσταση για να διαβάσω” είναι καθημερινές ενδείξεις ότι γρήγορα θα πρέπει να επισκεφθούμε τον ειδικό γιατρό.

Ο παιδοοφθαλμίατρος είναι ο κατάλληλος επιστήμονας ο οποίος θα πραγματοποιήσει πλήρη έλεγχο όρασης, θα ενημερώσει και θα συνταγογραφήσει την σωστή διόρθωση.

Στην περίπτωση που θα χρειαστείτε παιδικά γυαλιά οράσεως στα οπτικά καταστήματα “ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ”το άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε ένα από τα καταστήματά μας με ιδιαίτερη φροντίδα, ευαισθησία και σεβασμό θα σας κατευθύνει στην ιδανική επιλογή τους, λαμβάνοντας πάντα υπ΄οψιν την ηλικία του παιδιού, το διαθλαστικό πρόβλημα και το σχήμα του προσώπου του.

Μια μεγάλη ποικιλία σκελετών και οφθαλμικών φακών από τα πιο ασφαλή, υποαλλεργικά, υψηλής ανθεκτικότητας υλικά, τελευταίας τεχνολογίας και αισθητικής είναι στην διάθεσή σας.

Επιλέξτε λοιπόν ένα από τα καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα και σίγουρα θα βρείτε κάποιον δίπλα σας!